Datum

Vier met ons internationale vrouwendag op 8 maart 2024!

Inhoud

Op vrijdag 8 maart 2024, van 19.00 tot 23.30 uur, nodigen we alle vrouwen uit om samen met ons een onvergetelijke avond te beleven ter ere van Internationale Vrouwendag!

๐Ÿ“ ๐—Ÿ๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ:

Wijkcentrum de Dreef
Willem Barentzsweg 69 5665 VA Geldrop
(Parkeren is gratis!)

๐ŸŽ‰ ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—ณ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜:

Dit feest is speciaal voor vrouwen en meiden vanaf 10 jaar. Een kaartje kost slechts โ‚ฌ 5,- en is geldig voor 1 of 2 personen. De zaal biedt plaats aan maximaal 400 vrouwen. Nodig gerust je vriendinnen uit voor een geweldige avond! Kaartjes bestellen 

๐Ÿน ๐—–๐—ผ๐—ป๐˜€๐˜‚๐—บ๐—ฝ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€:

Geniet van gratis koffie, thee en hapjes! Overige drankjes zijn verkrijgbaar voor slechts โ‚ฌ2,50.

๐ŸŽถ ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐˜‚๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป:

Het gebouw is rolstoeltoegankelijk voor iedereen. Alcoholvrije drankjes zijn beschikbaar tot 21.30 uur, waarna ook bier en wijn verkrijgbaar zijn. Verwacht een avond vol korte optredens en muziek om op te dansen. Voor wie even wil uitrusten, zijn er voldoende stoelen beschikbaar.

๐Ÿ“ž ๐—–๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐˜:

Wil je graag meehelpen of heb je vragen over de avond? Neem dan gerust contact met ons op via ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ@๐˜ƒ๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐Ÿด๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜.๐—ป๐—น. We staan voor je klaar!

Mis deze bijzondere viering niet en reserveer snel je kaartjes! Laten we samen Internationale Vrouwendag groots vieren. Tot dan!