Datum

New Leaders: Investeer in jouw persoonlijke ontwikkeling

Inhoud

Zet jij je in voor de leefbaarheid van je wijk? Wil je een nieuw initiatief opstarten? Heb jij of wil jij een leidende positie bij een evenement, vereniging of vrijwilligersorganisatie? Als ‘New Leader’ of toekomstig kartrekker kun je vast extra bagage gebruiken; nieuwe kennis en contacten die je helpen om jouw doelen te bereiken. Het programma New Leaders van LEVgroep biedt jou dit kosteloos vanaf 14 januari tijdens een reeks interessante sessies.

Trainingsprogramma voor vrijwilligers

New Leaders is voor alle inwoners die zich vrijwillig inzetten in een van de gemeenten waar LEVgroep actief is. Het programma loopt van 14 januari t/m 8 april 2021. Het bestaat uit zeven interactieve online avondsessies waarin je kennis opdoet en ervaringen deelt met een groep enthousiaste mensen die net als jij iets willen bereiken. De begeleiding is in handen van ervaren trainers, aangevuld met inspirerende experts. Samen maken we je wegwijs in onderwerpen als: modern besturen, financiering, politieke arena, werving van vrijwilligers, vrijwilligersbeleid en jezelf en je organisatie presenteren. Je maakt kleine praktijkopdrachten waarop je feedback en tips krijgt die je direct kunt toepassen in je eigen praktijk.

Online bijeenkomsten

Vorig jaar is New Leaders voor het eerst aangeboden, toen met fysieke bijeenkomsten waaraan een groep van rond de 25 mensen hebben deelgenomen. Door corona is besloten om de bijeenkomsten om te vormen tot online sessies. Door het gebruik van leuke werkvormen en de keuze om de groep niet te groot te maken, zal deze reeks jou alle handvatten bieden die je nodig hebt. Je doet nieuwe kennis op, leert nieuwe mensen kennen, werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling en weet je doelen te bereiken.   

Meer informatie en aanmelden

Met vragen kun je contact opnemen met Renske Bartels: renske.bartels@levgroep.nl, telefoon 06 899 706 53.

Op www.lerenmetlev.nl vind je meer trainingen voor inwoners, vrijwilligers en beroepskrachten.