Datum

Klussendienst: Hulp bij klussen

Inhoud

Stel je eens voor: je bent op respectabele leeftijd, woont nog wel zelfstandig en er moet een andere lamp opgehangen worden. Je kinderen wonen niet in de buurt en een klussenbedrijf inschakelen is erg prijzig of die komen niet eens voor zoiets kleins. Dan helpen de mannen van de Klussendienst je graag

Gisteren werd de Klussendienst officieel geopend door wethouder Peter Looijmans. Sinds november vorig jaar is de Klussendienst gestart in samenwerking met Senzer en de Gemeente Geldrop-Mierlo. In de eerste maanden is al een twintigtal klussen verricht en daarmee heel wat mensen blij gemaakt.

Kleine bijdrage

De Klussendienst vraagt 2 euro per klus. Het geld dat binnenkomt, wordt besteed aan materiaal zoals schroeven en pluggen. Het andere materiaal, zoals de lamp, de spiegel of de steun in de badkamer, moet door de klusvrager worden betaald.

Nieuwe vrijwilligers zijn welkom en nieuwe klussen natuurlijk ook!

Contact met de klussendienst?

Dat kan via klussenlev@gmail.com of via 06 40 53 60 27 (bereikbaar of maandagochtend. Of loop op maandagochtend gewoon even binnen. Vanaf 9.00 uur staat koffie en thee klaar in De Sprong, Tournooiveld 10 in Geldrop.