Datum

Gezocht: leden voor onze Cliëntenraad

Inhoud
  • Vind jij, net als wij, het welzijnswerk erg belangrijk en ken je onze organisatie?
  • Vind je het interessant om mee te praten en denken over onze inzet en dienstverlening voor inwoners?

Misschien is een lidmaatschap van onze Cliëntenraad dan wel iets voor jou!

Wat is een cliëntenraad?

Sinds 1 januari 2015 heeft LEVgroep een cliëntenraad. De raad is een belangrijk medezeggenschapsorgaan dat we als organisatie graag betrekken bij onze belangrijke thema’s. 

De cliëntenraad is een brede afspiegeling van onze klanten en wordt door ons op de hoogte gehouden van belangrijke ontwikkelingen.

Wat doet de  cliëntenraad van LEVgroep?

De cliëntenraad kijkt vooral naar de manier waarop wij met onze inwoners en klanten omgaan. Ze praat hierover mee en geeft advies. In elk overleg staat de raad stil bij actuele onderwerpen en zoomt ze in op één van onze diensten.  Zo helpt de raad onze dienstverlening top te houden in de 11 gemeentes van ons werkgebied. Zes keer per jaar komt de raad bij elkaar voor overleg en wordt hierin ondersteund door LEV-medewerkers.

Wie zoeken we?

Alle inwoners die met LEVgroep te maken hebben (gehad), van jong tot oud, hun mantelzorgers of bijvoorbeeld ouders of verzorgers, zijn welkom om te reageren. Ook inwoners met affiniteit voor LEVgroep roepen we hierbij van harte op.

Heb je Interesse?

Stuur dan een korte motivatie naar cliëntenraad@levgroep.nl

Wanneer je nog twijfelt, is het ook mogelijk om eerst een keertje te komen kijken om te ervaren of het lidmaatschap bij je past. 

Voor meer informatie over deze vrijwilligersvacature kun je contact opnemen met Patricia Jongen via tel (0492)598989.