Datum

Fit&Pit Kookworkshop met een SVH Meesterkok

Inhoud

Deel jouw gezonde recept en win een kookworkshop met een SVH Meesterkok

 

Veel mensen willen graag gezond én lekker eten, maar weten niet zo goed wat ze dan moeten maken. Fit&Pit wil alle Geldrop-Mierlonaren inspireren en uitdagen hun unieke gezonde recept te maken en met elkaar te delen. Stuur jouw gezonde recept in en krijg een plek in het Fit&Pit kookboek. De makers van de gezondste recepten winnen een kookworkshop van Meesterkok Mathieu (Bas) Basemans.

Stuur jouw recept in tot en met 31 augustus

Gezond koken hoeft niet altijd saai, moeilijk of minder lekker te zijn. Op de website van Fit&Pit vind je de voorwaarden waar jouw gezonde recept aan moet voldoen en tips die je helpen om er echt iets van te maken. Je kunt je recept samen met een mooie foto tot en met woensdag 31 augustus insturen via de website. Kijk voor de voorwaarden, tips en het insturen op www.fitenpitgeldropmierlo.nl/receptenwedstrijd

Daag ook je familie, vrienden en collega’s uit Geldrop-Mierlo uit!

Wij hopen natuurlijk dat inwoners van Geldrop-Mierlo geïnspireerd raken, maar ook dat ze anderen inspireren. Daarom worden alle recepten verzameld in het Fit&Pit kookboek, wat we na de receptenwedstrijd zullen uitgeven.

Maak kans op een unieke workshop

De makers van de meest gezonde en gevarieerde recepten winnen een kookworkshop met Meesterkok Mathieu (Bas) Basemans van Kookstudio Bastronomie uit Mierlo, die we tijdens de Week tegen Eenzaamheid van 29 september t/m 6 oktober gaan organiseren. Hierover volgt later meer informatie.

Fit&Pit Geldrop-Mierlo

Fit&Pit wil de gezonde keuze gemakkelijker en aantrekkelijker maken in Geldrop-Mierlo. Wij richten ons daarbij op de volgende thema’s: gezonde keuzes maken, zorgen voor een gezonde omgeving, fijne contacten en ontspanning en financieel fit zijn. Gezondheid is namelijk meer dan alleen goed eten en bewegen. Het is net zo belangrijk om fijne en betekenisvolle contacten te hebben of te leren hoe je meer en beter kunt ontspannen. Onze totale leefstijl is van invloed op onze gezondheid. Fit&Pit wil jou laten zien wat je zelf en samen met anderen kunt doen om je leven net dat beetje gezonder en gelukkiger te maken. Dat begint vaak met kleine stapjes en keuzes die bij jouw leven passen. Want als iets bij je past, dan houd je het veel langer vol.

Meedoen met Fit&Pit als inwoner of organisatie

Fit&Pit kan niet bestaan zonder het enthousiasme en de ideeën van inwoners en organisaties uit Geldrop-Mierlo.

Heb jij een geweldig idee dat bijdraagt aan een gezonder en gelukkiger Geldrop-Mierlo, of ben je al bezig met een van de thema’s van Fit&Pit?

Wil jij een wekelijks wandelgroepje starten in jouw wijk? Een moestuin beginnen en daaruit gezonde maaltijden koken voor oudere buurtbewoners? Samen met anderen een beweegmoment voor de allerkleinsten organiseren in de speeltuin?

Laat het ons weten! Inwoners kunnen via Fit&Pit subsidie aanvragen tot een bedrag van € 1.000,-. Organisaties kunnen zich als aanvoerder, teamlid of supporter aansluiten bij Fit&Pit. Zie hiervoor www.fitenpitgeldropmierlo.nl/meedoen.

Dit is een uitgave van afdeling Dienstverlening. Voor meer informatie:
Wilma Vogels, afdeling Dienstverlening, gemeente Geldrop-Mierlo, tel. 040-289 38 25 of 06- 406 78 095.Voor vragen over Fit&Pit kunt u contact opnemen via info@fitenpitgeldropmierlo.nl.