Datum

Even voorstellen: Lid Raad van Toezicht Robin

Inhoud

Robin de Ruiter is sinds september 2022 lid van onze Raad van Toezicht (RvT).

Robin bekleedt voor het eerst de rol van lid van een Raad van Toezicht. Hij heeft van oorsprong een marketingachtergrond, hij heeft o.a. gewerkt als Manager Marketing Communicatie Klantrelaties bij Anna ziekenhuis in Geldrop. Robin is gedreven, energiek en probeert altijd leuke dingen te organiseren in zijn leven. Zijn ambitie is leren. Hij vindt het erg interessant om meer te leren van de welzijnswereld en van zijn nieuwe rol als toezichthouder. Met zijn huidige rol binnen RvT van LEVgroep is hij tot nu toe erg betrokken geweest bij de nieuwe strategie van LEVgroep. Op de vraag hoe zijn rol tot nu toe eruit ziet antwoordt hij: 

“Aan de ene kant luister ik graag mee en andere kant heb ik ook veel van mijn kennis en ervaring kunnen inbrengen bij het strategietraject. Ik vind dat buurtgericht werken en ontmoeten heel goed aansluit bij de huidige markt." - Robin de Ruiter

Waarden creëren bij klanten en betrokkenen staan centraal voor hem. Vanuit LEVgroep wensen wij Robin nog veel leer- en werkplezier toe bij zijn rol binnen de RvT.