Datum

Aanbesteding niet gegund gekregen, maar we blijven actief in Helmond

Inhoud

Zoals al in het nieuws was, heeft Sterker sociaal werk de aanbesteding voor Maatschappelijk Werk en Jeugdhulpverlening in Helmond per 1 januari 2022 gegund gekregen. Natuurlijk vinden we het ontzettend jammer dat we deze werksoorten in Helmond verliezen, maar we leggen ons neer bij de keuze die gemeente gemaakt heeft. We feliciteren Stichting Sterker als nieuwe partij in Helmond en zetten in op een goede samenwerking. Want, we blijven in 2022 op het brede welzijnswerk in Helmond volop actief!

Alle inwoners, clubs, verenigingen en organisaties kunnen ook in de toekomst nog steeds bij ons terecht met hun vragen. Onze 4 Wijkteams in Helmond blijven in de wijken inwoners ondersteunen met (hulp)vragen. De teams bestaan o.a. uit buurtcoaches, jongerenwerkers en sociaal raadslieden. Andere diensten die we in Helmond blijven uitvoeren zijn onder meer Vluchtelingenwerk, Stadsleerbedrijf, Zorg en Gemak, Ondersteuning Vrijwilligerswerk, Steunpunt Mantelzorg en het beheer van wijkaccommodaties.

We zijn en blijven enorm trots op onze organisatie, op alle betrokken medewerkers, vrijwilligers en stagiairs. Met onze inzet helpen we veel inwoners een stap verder, bouwen we lokale netwerken en zorgen we dat samen leven in buurten en wijken verder verbeterd wordt. Dat deden en doen we in samenwerking met allerlei partners en in de nabije toekomst dus ook met Stichting Sterker!