Jongerenwerk Geldrop-Mierlo

Voor wie?

Wij zijn er voor alle jongeren in Geldrop-Mierlo tussen de 10 en 23 jaar.

Wat kunnen we betekenen?

Het is voor alle jongeren belangrijk om succes te ervaren. Het hebben van succes zorgt ervoor dat je de toekomst vol vertrouwen tegemoet gaat. We helpen jongeren om hun talenten en drijfveren te ontdekken en ontwikkelen.

Onze jongerenwerkers zijn op de plekken waar jongeren graag komen en ontvangen jongeren ook in Jongerencentrum Luuk en Jongerencentrum 't Loesje voor een goed gesprek of een leuke activiteit. Ze ondersteunen jongeren bij het zetten van belangrijke stappen in hun persoonlijke groei. Samen onderzoeken ze wat jongeren belangrijk vinden en wat ze nodig hebben om te kunnen groeien. Ze ontwikkelen activiteiten die jongeren voor elkaar organiseren en waarin jongeren van elkaar kunnen leren.

Onze belangrijke samenwerkingspartners zijn de lokale sport- en cultuurorganisaties in Geldrop en Mierlo. Samen zorgen we voor een fijne omgeving waarin jongeren veilig kunnen opgroeien, waarin iedereen zichzelf mag zijn, waar het bruist van de goede ideeën/media/6918 en waar talent aan zet is.

Activiteiten?

Wil je een leuke activiteit organiseren voor jongeren? Neem dan contact op met één van de onderstaande teamleden.

Kijk hier welke activiteiten er in Geldrop en Mierlo zijn

 

Neem contact op met onze specialisten

Sharif Lopez

Sharif
Lopez Garrido

Jongerenwerker
Marieke van der Aa 2024

Marieke
van der Aa

Jongerenwerker
Inci van der Steen

Inci
van der Steen

Jongerenwerker
Miranda Verdouw

Miranda
Verdouw

LEVnetwerker - Jongerenwerker