Lokaal Mantelzorgnieuws Geldrop-Mierlo

Informatiepunt Mantelzorg Geldrop-Mierlo

Zoals je wellicht al hebt vernomen heeft de gemeente Geldrop-Mierlo besloten om per 15 maart de collectieve mantelzorgondersteuning over te dragen aan LEVgroep.

Graag wil ik me voorstellen. Mijn naam is Jolanda Vermeulen en ik werk als coördinator voor het Informatiepunt Mantelzorg van LEV Geldrop-Mierlo.  Ik verheug me enorm om nader kennis te maken en ben benieuwd naar jouw ervaringen op zo meer inzicht te krijgen van wat er leeft. 

Ik begrijp dat er behoefte is aan ondersteuning en sta klaar om te luisteren naar jouw behoeften en ideeën, zodat we samen een informatiepunt kunnen creëren dat daarop aansluit.

Ik nodig je van harte uit om contact met mij op te nemen met ideeën, suggesties en/of vragen. Samen kunnen we een verschil maken en een informatiepunt creëren dat van echte waarde is voor onze inwoners.

Nieuwsbrief voor mantelzorgers

Onlangs is een nieuwe editie van de nieuwsbrief voor mantelzorgers verspreid. Deze nieuwsbrief verschijnt 6 keer per jaar en wordt via de mail naar onze geregistreerde mantelzorgers verzonden. In de nieuwsbrief wordt telkens een andere mantelzorg thema uitgelicht, deze keer was het thema Jonge Mantelzorgers. Verder vind je in de nieuwsbrief interessant lokaal mantelzorgnieuws en de actuele Agenda met activiteiten en trainingen voor mantelzorgers. 

De nieuwsbrief wordt voor diverse van steunpunten mantelzorg van LEVgroep samengesteld. De eerstvolgende nieuwsbrief is ook voorzien van informatie uit Geldrop-Mierlo! 

Bekijk hier de nieuwsbrief voor Mantelzorgers april 2024

Mantelzorg Café

Iedere maand wordt een Mantelzorg Café georganiseerd. Tijdens de Mantelzorg Café bijeenkomsten kunnen mantelzorgers ervaringen uitwisselen of hun verhaal even kwijt. Ook wordt er aandacht besteed aan mantelzorg gerelateerde thema’s. Houd de agenda in de gaten voor het programma.

  • Mantelzorg Café Mierlo:
    iedere 1e donderdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur 
    De Vliegert, Heer van Rodestraat 109A Mierlo
  • Mantelzorg Café Geldrop: 
    iedere 1e woensdag van de maand van 11..00 tot 13.00 uur 
    Café Katoen, Heuvel 10 Geldrop

Agenda

Op de website van LEVGeldrop-Mierlo vind je op de Agenda tal van interessante activiteiten, bijeenkomsten en  trainingen voor mantelzorgers. Ook de data van de Mantelzorg Cafés worden in de Agenda getoond. 

Ga naar de Agenda voor Mantelzorgers Geldrop-Mierlo

Ik verheug me erop om je te ontmoeten! 

Met hartelijke groeten,

Jolanda Vermeulen
coördinator Informatiepunt Mantelzorg
Telefoon:  06 89 97 47 27 / Email: Jolanda.vermeulen@levgroep.nl
 

Neem contact op met onze specialisten

Jolanda Vermeulen

Jolanda
Vermeulen

Co:ordinator Mantelzorg - Coördinator Vrijwilligerswerk